söndag 24 januari 2010

Hjälp en nyinflyttad Örebroare

Nytt år och ny stad - för två veckor sedan gick mitt flyttlass till Örebro. Vid flytten tog jag med mig mina stickor och mitt garn men min stickjunta var inte lika lättpackad så den fick jag lämna kvar i Stockholm. Är det någon därute som känner till någon stickjunta i Örebro eller som känner för att starta en? I så fall får ni gärna maila mig på emkrististickar@gmail.com eller lämna en kommentar här på bloggen.

14 kommentarer:

Elanit sa...

Skönt att se ett livstecken ifrån dig! Jag brukar kolla in din blogg, och nu har det varit tyst så länge! Jag förstår ju att det varit på grund av flytten, och säkert har du inte hunnit sticka så mycket, men det skall bli kul att se vad som kommer härnäst!

Kristina sa...

Hej! Just nu händer det inte mycket på stickningsfronten, flytten och nya jobbet tar all min ork och tid och allt garn ligger nedpackat i källaren i någon flyttkartong någonstans. Men snart letar jag säkert på det det igen och börjar på något nytt projekt!

Naturlikt sa...

Vad roligt! Bor själv i Örebro. Hade jag inte haft så fullt upp just nu hade jag gärna varit med. Men jag pluggar mer än heltid...kanske senare :)
Titta in i garnbutiken Tyger&Trend i gallerian Oscar C. Mari som har butiken kanske vet något!? Lycka till med stickerierna!

Soapbark sa...

Är ingen Örebroare, men läser ibland denna blogg om hur trevligt de har, kanske kan du vara med??
http://theknittersorebro.blogspot.com/

Hoppas du hittar några att sticka med.

Lassis matte sa...

Hej, du har en utmärkelse att hämta på min blogg!

Tant Nanna sa...

kul att hitta nya kreativa bloggar, jag såg något om ett stickcafé idag vid affischerna på örebro stadsbibliotek. tror det var på fröken brogrens konditori. annars finns det ett väldans bra stickcafé i kumla varje tisdag på biblioteket, men då får man ju åka tåg eller buss.
lycka till, hoppas du hittar en ny grupp!

Kristina sa...

Jättebra tips, tack allesammans!

Ida sa...

Jag känner en stickare i Örebro, ska kolla med henne om hon vet nåt. En stickjunta måste man ju ha! :)

Annas Alster sa...

Klart du ska sticka med oss i Örebro!

På Gröna Grodan varje måndag mellan 18.00-21.00. Främst flickor mellan 20 och 40.

På Märtas Café varannan onsdag 18.00-20.00. Främst något äldre flickor.

På fröken Brogrens Veranda varannan tisdag kl 10.00. Blandat klientel.

Vi ses!

Kristina sa...

Kul! Jag jobbar på USÖ så Gröna Grodan ligger ju nära och bra. Jag ska försöka gå dit redan på måndag.

Jonna sa...

Hallå
Jag stickar också på gröna grodan och såg din kommentar. Visst blir det stickning även nästa vecka, om vi ställer in någon gång så annonserar vi det i bloggen. Du är så välkommen! Blev lite nyfiken, vad gör du på USÖ? Jobbar där jag med nämligen...Finns gott om stickerskor där med:)
/Jonna

Kristina sa...

Hej Jonna!
Ja vad gör jag på USÖ egentligen :)? Jag är biokemist och jobbar på Kliniskt forskningscentrum sedan i januari med lite olika forskningsprojekt. Vad jobbar du själv med? Kul att det finns andra stickare här i huset/husen!

Elanit sa...

Hej!
Jag har länkat till dig i mitt senaste inlägg! Hoppas att det är okej - du får väl kika in och kolla om det är godkänt!Har du komit i ordning och börjat sticka än föresten?

Kristina sa...

Hej Elanit!
Oj det är klart det är ok, det är bara roligt.
I söndags hittade jag så äntligen mina tvåändsstickningsgarner, efter att ha letat igenom varje flyttkartong i källaren så hittade jag dem uppe i ett skåp i lägenheten. Jag hade lagt dem där när jag flyttade in för att jag enkelt skulle hitta dem men sen glömt av det...
Igår träffade jag de trevliga tjejerna http://theknittersorebro.blogspot.com/ och började på ett nytt projekt som kanske dyker upp här så småningom.