fredag 6 mars 2009

Misslyckande

Hej!
Om det var någon som kom förbi Kafe Hängmattan igår och inte hittade några handarbetare så är jag väldigt ledsen. Mina vänner ställde in för första gången men eftersom jag var var rädd att någon skulle komma förbi och finna ett tomt kafe, gick jag dit och satt ensam till tio i sju då jag gick hem. Jag skulle ha haft mer tålamod.
Så från och med nu kommer jag snabbare skriva på min blogg om något blir inställt och skriv gärna en kommentar om ni planerar att komma förbi så lovar jag att ha mer tålamod!

Hoppas vi ses!

6 kommentarer:

Ming Ching sa...

Haha - då VAR vi ju där samtidigt! Fast jag visste inte riktigt hur du ser ut (pyttebilderna på bloggen är ju inte mycket att gå på) o du visste ens att jag skulle komma! Så det var ju inte så konstigt att vi inte hittade varandra...

Urtjusiga vantar, förresten - jag är helt såld på både Dalarna o Rättvik. Var uppe förra helgen o åkte Tjejvasan!

Kristina sa...

Var det du som satt närmast fönstret? :) Jag satt närmast disken.

Åh tack så mycket för kommentaren om vantarna!

Marie sa...

Vilket kul initiativ, ska försöka komma någon gång. Hittade din sida via Mamma P eftersom jag går en kurs i tvåändsstickning just nu. Vilka fantastiska vantar du har stickat! Stickar du alltid i Wålstedts z-tvinnade eller har du provat Krokmaskans z-tvinnade?

Ming Ching sa...

Nej jag gick mest runt o spanade efter stickare samt låtsasläste i en bok ur bokhyllan medans jag funderade på hur jag skulle göra.

Blir det nån stickjunta ikväll? Som jag tolkade det så var det varje vecka (förutom just förra veckan förståss, haha) men tänkte det var bäst att förhöra mig hur det ligger till med den saken!

Kristina sa...

Hej!
Jo det stämmer bra det! Hoppas vi ses i kväll!

Kristina sa...

Marie: Tack! Jag har provat krokmaskans garn men jag gillar Wålstedts z-tvinnade bättre. Krokmaskans garn är lite för mjukt och passar kanske bättre för större plagg. Välkommen till juntan!